Προσφατα νεα

Δράση τώρα και μετά… νηστεία!

           Η δέκατη έκτη αγωνιστική είναι προ των πυλών για τον τρίτο όμιλο της Development League 2 η οποία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, λίγο πριν την Κ. Δευτέρα και περιλαμβάνει τα εξής ματς:

Athens City Villagers – Sharks: Οι Athens City Villagers υποδέχονται τους Sharks το επόμενο Σάββατο στις 16:30 στο κλειστό του Κολωνού έχοντας 8 νίκες στα 15 παιχνίδια μετά και την νίκη που πέτυχαν την περασμένη εβδομάδα κόντρα στους New York Pic-Knicks. Καλό επιθετικό παιχνίδι περιμένουμε να δούμε από τους Χατζηδημητρίου και Τζώτζο που είχαν κάνει εξαιρετικό ματς στον προηγούμενο αγώνα. Οι Sharks από την άλλη έχουν κι αυτοί 8 νίκες στα 15 παιχνίδια ενώ ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από τους Δαλάι Κλάμα. Ο Παπαδημητρίου όντας ο πρώτος σκόρερ για τους «Καρχαρίες» την 15η αγωνιστική αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του και αυτή την αγωνιστική.

40ers – Δαλάι Κλάμα: Οι 40ers υποδέχονται τους Δαλάι Κλάμα την Δευτέρα στις 19:00 στο κλειστό του Κολωνού έχοντας 10 νίκες στα 15 παιχνίδια ενώ ηττήθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τους Shooting Stars δείχνοντας για άλλη μια φορά το πόσο ντεφορμέ είναι. Λυκογιάννης, Παντελίδης, Χαλκιάς και Νασκουδάκης αναμένεται να ξεχωρίσουν στο επιθετικό παιχνίδι για την ομάδα τους κι αυτή την εβδομάδα. Από την άλλη οι Δαλάι Κλάμα έχουν 9 νίκες στα 15 παιχνίδια ύστερα κι από την νίκη τους την περασμένη αγωνιστική ενάντια στους Sharks. Ο Τσιάρας όντας ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων και μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει για την ομάδα του και στον αγώνα αυτής της αγωνιστικής.

Peristeri Histons – New York Pic-Knicks: Τους New York Pic-Knicks υποδέχονται οι Peristeri Histons την Κυριακή στις 15:00 στο κλειστό του Κολωνού έχοντας 6 νίκες στα 15 παιχνίδια ύστερα κι από την ήττα τους την περασμένη εβδομάδα από την Αγανάκτηση. Καλό επιθετικό ματς αναμένεται να δούμε από τους Ραυτόπουλο, Παναγόπουλο, Μ. Πλινθίδη και Καραμπέτσο. Οι New York Pic-Knicks από την άλλη έχουν 2 νίκες στα 15 παιχνίδια ενώ ηττήθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τους Athens City Villagers. Αθανασίου, Κοντογιάννης, Βασιλείου αλλά και ο Τσαγκάρης που επιστρέφει από τιμωρία, περιμένουμε να είναι από τους παίχτες που θα ξεχωρίσουν επιθετικά για την ομάδα τους και στον αγώνα για την 16η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της D2-League.

Thundercats – Αγανάκτηση: Οι Thundercats υποδέχονται την Πέμπτη στις 20:00 την Αγανάκτηση στο κλειστό του Seven έχοντας 9 νίκες στα 15 παιχνίδια ενώ ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική από την Αμόκ. Γεωργακάς και Χατζής αναμένεται να είναι από τους παίχτες που θα ξεχωρίσουν αγωνιστικά για τους Thundercats στο ματς για την 16η αγωνιστική. Από την άλλη η Αγανάκτηση έχει 11 νίκες στα 15 παιχνίδια μετά κι από την νίκη που πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στους Peristeri Histons. Π. Σπηλιόπουλος και Γιουρμετάκης περιμένουμε να είναι από τους παίχτες που θα σκοράρουν αρκετά καλάθια για την ομάδα τους στον αγώνα αυτής της εβδομάδας.

Αμόκ – Peristeri Trelleborg: Η Αμόκ υποδέχεται την Peristeri Trelleborg την Κυριακή στις 16:30 στο κλειστό του Μπόθου έχοντας 9 νίκες στα 15 παιχνίδια ενώ κέρδισαν την περασμένη εβδομάδα τους Thundercats. Αβαρκιώτης και Καττής αναμένεται να είναι από τους παίχτες που θα πρωταγωνιστήσουν για την ομάδα τους στον αγώνα αυτής της αγωνιστικής. Από την άλλη η Peristeri Trelleborg έχει 11 νίκες στα 15 παιχνίδια ύστερα κι από την νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική ενάντια στους Lions. Τύρος και Παύλου περιμένουμε να τους δούμε να ξεχωρίζουν στο σκοράρισμα για την ομάδα τους και στον αγώνα για την 16η αγωνιστική.

Related posts

Leave a Reply