Προσφατα νεα

Ντερμπάρα κορυφής!

             Άλλη μια αγωνιστική έρχεται για τον δεύτερο όμιλο της Master League εκεί όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ των Bench Boys με τους Spartan Kings. Κατά τ’ άλλα έχουμε και λέμε:

Barceliwma – Sparta BC: Η Barceliwma υποδέχεται τη Sparta BC την Κυριακή στις 22:00 στο κλειστό του ΓΣΠ έχοντας 3 νίκες στα 13 παιχνίδια μετά κι από την ήττα της την περασμένη εβδομάδα από τους Spartan Kings. Καλό παιχνίδι περιμένουμε να δούμε από τους Καραγιάννη και Γρηγόρα που ξεχώρισαν επιθετικά για την ομάδα τους την προηγούμενη αγωνιστική. Η Sparta BC από την άλλη έχει 9 νίκες στα 12 παιχνίδια ενώ ρεπό είχε την προηγούμενη εβδομάδα. Παπαδόπουλος, Λαουλάκος και Λαμπρινός είχαν πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση στο ματς της 13ης αγωνιστικής και περιμένουμε να τους δούμε να κάνουν καλό παιχνίδι και στον αγώνα αυτής της εβδομάδας.

Bench Boys – Spartan Kings: Τους Spartan Kings υποδέχονται οι Bench Boys την Τρίτη στις 21:30 στο κλειστό του Κολωνού έχοντας 11 νίκες στα 13 παιχνίδια ύστερα κι από την νίκη που πέτυχαν την περασμένη εβδομάδα ενάντια στους Elitήριους. Μισιακός, Ονάσογλου και Καραγιαννιώτης αναμένεται να είναι από τους παίχτες που θα πετύχουν αρκετά καλάθια για την ομάδα τους και στον αγώνα αυτής της αγωνιστικής. Οι Spartan Kings από την άλλη έχουν 10 νίκες στα 12 παιχνίδια ενώ κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα την Barceliwma. Τσιρίδης και Γιοβάνης όντας οι μοναδικοί με διψήφιο αριθμό πόντων σε εκείνο το παιχνίδι αναμένεται να πετύχουν αρκετά καλάθια και στον αγώνα για την 15η αγωνιστική.

Black Mamba – Vatos Locos by Hermes: Οι Black Mamba υποδέχονται τους Vatos Locos by Hermes την Κυριακή στις 20:30 στο κλειστό του ΓΣΠ έχοντας 4 νίκες στα 12 παιχνίδια μετά κι από την ήττα τους την περασμένη αγωνιστική από τους Bobeeres. Καλό παιχνίδι περιμένουμε να δούμε από τους Μαρίτσα και Καρυώτη για την ομάδα των Black Mamba αυτή την εβδομάδα. Από την άλλη οι Vatos Locos by Hermes έχουν 6 νίκες στα 13 παιχνίδια ενώ ηττήθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τους New World Fix. Κωνσταντίνου, Αμπάζογλου και Ζαφειράκης αναμένεται να σκοράρουν αρκετούς πόντους για την ομάδα τους και στο ματς για την 15η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Master League.

New World Fix – Elitήριοι: Οι New World Fix υποδέχονται τους Elitήριους την Τρίτη στις 20:00 στο κλειστό του Κολωνού έχοντας 6 νίκες στα 13 παιχνίδια ύστερα κι από την νίκη τους την περασμένη εβδομάδα ενάντια στους Vatos Locos by Hermes. Αντωνάκης και Αξαμπανόπουλος αναμένεται να είναι από τους παίχτες που θα ξεχωρίσουν επιθετικά για την ομάδα και στον αγώνα αυτής της εβδομάδας. Οι Elitήριοι από την άλλη έχουν 7 νίκες στα 13 παιχνίδια ενώ ηττήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από τους Bench Boys. Χρόνης, Ανυφαντάκης και Γιάννακας έχοντας κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στο περασμένο ματς αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν για την ομάδα τους και στον αγώνα για την 15η αγωνιστική.

Related posts

Leave a Reply