Ζήσε την απόλυτη Μπασκετική εμπειρία στην Ελλάδα

Ζήσε την απόλυτη Μπασκετική εμπειρία στην Ελλάδα

Athens

2η αγωνιστική
"Έσπασαν" το... ρόδι οι Roots!

Την πρώτη τους νίκη στην Summer Development League πραγματοποίησαν οι Roots καθώς επικράτησαν των Αδίστακτων Σουταραδων σε παιχνίδι που έγινε στο Athens Sports Hall. 

2η αγωνιστική
Το el clasico στους Gunners!

Δύο στα δύο για τους Gunners στον έκτο όμιλο της Summer Evolution League, καθώς για την δεύτερη αγωνιστική κέρδισαν στο παραδοσιακό ντέρμπι τους Retro Pacers με 67-59 στην Ζωφριά!

1η αγωνιστική
Ξεκίνημα με στυλ για τους Moschato Bulls!

Οι Moschato Bulls, παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ, επικράτησαν με άνεση των Falcons και έδειξαν ότι έχουν το υλικό για να φτάσουν μακριά στο φετινό Summer League.

Final4η αγωνιστική
Έτοιμοι για το three-peat οι Στιφάδο Bulls!

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Basketaki Cup σφράγισαν οι Στιφάδο Bulls καθώς επικράτησαν των Reload σε παιχνίδι που έγινε στο Athens Sports Hall.

Final4η αγωνιστική
Ήταν φαβορί το έκαναν πράξη!

Το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου στον πρώτο χρονικά ημιτελικό στην Development 2, οι Proboraptors παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα και την ορμή με την οποία μπήκαν οι Friends στο παιχνίδι, έφεραν την κατάσταση στα δικά τους μέτρα και χωρίς να ξανά κοιτάξουν πίσω, επικράτησαν απόλυτα δίκαια με 47 – 38 και θα αντιμετωπίσουν τον Ανακασιακό στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Finalη αγωνιστική
Το παραμύθι είχε και κούπα για την G-Vana!

Ένα ταξίδι βγαλμένο από παραμύθι για τη φετινή χρονιά, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την G-Vana, καθώς κέρδισε τους Μίνωες με 55-59 και στέφθηκε πρωταθλήτρια της Development League για την σεζόν 2023-2024, κερδίζοντας για πρώτη φορά τον κακό της δαίμονα!

Finalη αγωνιστική
Νέα Βασίλισσα της Evolution League η Neα Triipodokratia!

Πέμπτη βράδυ στο κλειστό του ΓΣΠ στον τελικό της Evolution League, η Nea Tripodokratia επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, καθώς ούσα ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της, νικώντας πανάξια την άξια θαυμασμού για την εκπληκτική της πορεία Pressof με σκορ 43-62!

Final4η αγωνιστική
Πήραν τον ημιτελικό - θρίλερ οι Spurs!

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Master League πήραν οι Sun City Spurs επικρατώντας τον Miami Heets σ' έναν συγκλονιστικό ημιτελικό που διεξήχθη στο Athens Sports Hall.

Final η αγωνιστική
Σπάνε όλα τα κοντέρ οι Στιφάδο Bulls, η κορυφαία ομάδα του Basketaki!

Τρίτο πρωτάθλημα, τρίτο νταμπλ και συνάμα back to back νταμπλ για τους Στιφάδο Bulls στα παρκέ του Basketaki, καθώς στον Betsson Final της Elite League επικράτησαν σχετικά εύκολα του κατώτερου των προσδοκιών Αντίλαλου με 73-59!

Thessaloniki

Finalη αγωνιστική
Κυπελλούχος ο Άξονας!

Σε έναν αξέχαστο τελικό κυπέλλου ο Άξονας κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο καθώς επικράτησε με 61-71 έναντι των Sicarios. 

Rof16η αγωνιστική
Στα προημιτελικά οι Cartel!

Σε μια συγκλονιστική ρεβάνς οι Cartel κατάφεραν να πάρουν την νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά καθώς επικράτησαν με 57-56 έναντι των Magoofyδων. 

6η αγωνιστική
Βγήκαν νικητές από την μάχη οι Miami Eat!

Σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες οι Miami Eat πήραν την νίκη με την ελάχιστη διαφορά απέναντι στους Salonica Titans με σκορ 57-58.

Rof16η αγωνιστική
Η επόμενη φάση ειναι για την Manchester United!

Με μια φανταστική εμφάνιση η Manchester United πήρε την νίκη απέναντι στους 86ers με σκορ 98-82 και πρόρκιση στους 8.

Patra

Rof4η αγωνιστική
Πέρασαν στον τελικό του Κυπέλλου οι Nobelistes

Με όπλο τους το καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο, οι Nobelistes κατόρθωσαν να κάμψουν την αντίσταση των Beer n' Roll στον ημιτελικό του Final 4 (45-61) και έγιναν η πρώτη ομάδα που σφραγίζει το  εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της. Από την άλλη, οι Beer and Roll, αν και βρίσκονται σε υψηλότερη κατηγορία από τους ''ροζ'', δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο και αποχαιρέτησαν τον θεσμό.

12η αγωνιστική
«Καυτοί» New York Prits, νίκησαν τους ελλιπείς TDG

Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τους Μίναρ Ηστ, οι New York ανέκαμψαν και έφτασαν σε μια πολύ σημαντική νίκη επί των Think Digital (47-68), μια νίκη που βάζει ξανά το... τρένο στις ράγες, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να κλείσουν μια θέση στα Play Offs. Aπό την άλλη, οι Think Digital είδαν το ρεκόρ τους να υποχωρεί στο 6-6 και η θέση στην εξάδα παραμένει άκρως επισφαλής και το έργο τους έχει δυσκολέψει αισθητά.

12η αγωνιστική
Απίστευτη εμφάνιση και νίκη με μόλις πέντε παίκτες για τα Βουνά

Μπορεί τα Βουνά να παρατάχθηκαν με μόλις 5 παίκτες απέναντι στους Ντάρι Ντάρι, οι οποίοι βρίσκονταν με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την τεράστια νίκη επί των Eagles, όμως αυτό δεν πτόησε τους ''κοκκινόμαυρους'', οι οποίοι πέτυχαν μια μεγάλη νίκη (67-52) απέναντι στους ''Αετούς'', δείχνοντας πως κανένας δεν πρέπει να τους υποτιμάει, ακόμα και όταν αγωνίζονται λειψοί. 

Agrinio

Rof8η αγωνιστική
Εύκολα στον ημιτελικό η Emporio Armani και περιμένει τον αντίπαλο

Η ομάδα των Emporio Armani δεν απειλήθηκε ποτέ στο δεύτερο ματς από την Ανεμώνη για τα playoffs και με μεγάλη νίκη πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Basketaki Agrinio. Η Ανεμώνη για ακόμη ένα ματς μπήκε πολύ δυνατά..