Summer Master League 23/24 5η Αγωνιστική
18/05/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Peristeri Wardogs 22 12 25 18 - 77 -
West BallerZ 21 20 22 16 - 79 -

Στο τέλος κέρδισαν οι Ballerz!

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ. Χρόνης Κωνσταντίνος και Χρόνης Ιωάννης δεν σταματήσαν να σκοράρουν πίσω από την γραμμή των 6,75,  πετυχαίνοντας 6/7 τρίποντα. Από την αντίπερα όχθη αυτοί που σκόραραν ήταν οι Ρερρές , Καζούρης και Αγνόγλου. Το σκορ της πρώτης περιόδου ήταν στο 22-21.

Οι φιλοξενούμενοι στο δευτερο δεκάλεπτο πάτησαν το γκάζι και πήραν το προβάδισμα και εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα τους,  έφυγαν πολλές φορές στο ανοιχτό γήπεδο. Πρωταγωνιστές των επιθέσεων ήταν οι Μαθές, Ρερρές και Αγνόγλου. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να μειώσουν πριν την ανάπαυλα στους 7, καθώς Χρόνης Κωνσταντίνος και Καρλής συνέχισαν να σκοράρουν.  

Μετά την ανάπαυλα, οι Ballerz συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό. Στην επίθεση δεν επιχείρησαν κάτι άλλο, απ'το να κουράσουν τους αντιπάλους με γρήγορες πάσες.  Βρίσκοντας κενούς χώρους και οι Πετράκης, Αγνόγλου και Ρερρές έφεραν λύσεις στην επίθεση. Οι Wardogs πλησίασαν περισσότερο πριν το τελος της περιόδου, με τον Καρλή να κάνει ότι θέλει μέσα στην ρακέτα και τον Χρόνη Ιωάννη από την γραμμή του τριπόντου. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι "Άσπροι" αύξησαν την διαφορά τους, φτάνοντάς στους 12 πόντους. Ρερρές,  Αγνόγλου και Πετράκης,  πέτυχαν πόντους από κάθε σημείο του γηπέδου. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν,  καταφέρνοντας να φέρουν το παιχνίδι στο καλάθι στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα. Χρόνης Ιωάννης και Καρλής έδωσαν λύσεις στην επίθεση, όμως δεν ήταν αρκετές για να τους δώσουν την νίκη.  Το παιχνίδι έληξε με του φιλοξενούμενους να κερδίζουν με σκορ 77-79.

Betsson MVP αναδείχθηκε ο Αριστομένης Ρερρές με 25 πόντους και 6 ριμπάουντ,  ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Βασίλης Καρλής με 26 πόντους και 19 ριμπάουντ (double-double).

Peristeri Wardogs (Σοφός): Νικολαρόπουλος, Χρόνης Κωνσταντίνος 18, Χρόνης Ιωάννης 28, Σοφός 3, Καρλής 26, Συνιόρογλου 2.

West Ballerz (Κουστένης): Καζούρης 10 , Αγνόγλου 19, Πετράκης 13, Ρερρές 25, Μαθές 9, Σταμούλης,  Φαραός 3.

Τι μας άρεσε: Ο γρήγορος ρυθμός του παιχνιδιού!!

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης