Winter Evolution Thessaloniki League 22/23 9η Αγωνιστική
05/02/2023
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
CITÉ BC 5 14 12 11 - 42 -
Hoston Celtics 15 7 21 8 - 51 -

Πρώτη νίκη και για τους Hoston Celtics!

Οι Hoston Celtics ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στο πρώτο τους παιχνίδι για φέτος καθώς με το αποτελεσματικό τους παιχνίδι μπόρεσαν να παετύχουν 15 πόντους και να πάρουν μια διαφορά 10 πόντων από νωρίς στο παιχνίδι. Από την άλλη οι Cite μουδιασμένοι ακόμα από το κακό ξεκίνημα περιορίστηκαν μόλις στους 5 πόντους.

Η κατάσταση όμως θα αλλάξει στο δεύτερο δεκάλεπτο στο οποίο οι Cite με τον Τζάστα μπόρεσαν να ανακάμψουν και να πετύχουν σημαντικά καλάθια τα οποία μπόρεσαν να μειώσουν την διφορά. Ο ρυθμός των Hoston έπεσε αλλά ο Καρκαλέτσης με τις προσπάθειές του μπόρεσε να κρατήσει την ομάδα του ζωντανή.

Το παιχίδι των Hoston έφτασε στο πικ του στο τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο ο Καϊμακάμης και ο Δώγος πρωταγωνίστησαν και σε συνδιασμό με την φανταστική άμυνα όλης της ομάδας μπόρεσαν να εκτοξεύσουν την διαφορά στους 12 πόντους. Οι προσπάθειες των Cite στην αρχή είχαν αντίκτυπο και μπόρεσαν να κρατήσουν την διαφορά σε χαμηλά διαχειρίσιμα επίπεδα.

Η τελευταία περίοδος χαρακτηρίστηκε κυρίως από τις προσπάθειες των Cite να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω κάτι όμως που εν τέλη δεν μπόρεσαν να πάρουν και έτσι η νίκη πέρασε στα χέρια των Hoston Celtics με τελικό σκορ 42-51.

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Καρκαλέτσης ο οποίος πέτυχε double double με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ενώ για τους Cite άξιος αναφοράς είναι ο Πρόδρομος Τζάστας ο οποίος πέτυχε 11 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ.

CITE BC: Γρηγοριάδης 2 , Τζάστας 11 , Φωτεινήτσογλου , Μπατάλας , Στρολιος 1 , Λεπτόπουλος 3 , Τζιόπανος 25 (5)

Hoston Celtics: Δώγος 11 , Καλλασίδης , Καρκαλέτσης 20 (2) , Ντουνούσης 3 , Καϊμακάμης 10 , Γκουτζαμάνης 2 , Γεωργίου 5 (1) , Μισιρλής 

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης