Winter Thessaloniki Master League 19/20 -
27/06/2020
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Άξονας BC - - - - - 81 -
Δεν έχει - - - - - 60 -

Πανάξιος πρωταθλητής Basketaki Salonica Winter ο Άξονας!

Πανάξιος και μάλιστα αήττητος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Άξονας σε έναν όμορφο τελικό με αντίπαλο την ομάδα των Δεν Έχει.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες. Οι Χαλκιδικιώτες που ήταν και τυπικά γηπεδούχοι, είδαν τον Καλπαξίδη να ξεκινάει δυνατά το παιχνίδι σκοράροντας δέκα πόντους. Άξιος συμπαραστάτης του ο Μυλωνάς ο οποίος πέτυχε τους υπόλοιπους οκτώ της ομάδας του με δύο τρίποντα. Στην αντίπερα όχθη, οκτώ πόντους με δύο τρίποντα πέτυχε ο Τζιβάνης. Σκορ περιόδου 18-17.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άξονας μπήκε πιο αποφασισμένος με τον Ερμείδη να πετυχαίνει 11 πόντους και τον Μαργώνη έξι με δύο τρίποντα. Για τους Δεν Έχει, Καλπαξίδης πέτυχε επτά πόντους και Μυλωνάς έξι με δύο τρίποντα. Σκορ περιόδου 13-26.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άξονας έχοντας χτίσει μια διαφορά, τη διεύρυνε περισσότερο με τη βοήθεια του Τζιβάνη που πέτυχε εννιά πόντους με δύο τρίποντα και του Σαρόγλου που σκόραρε τέσσερις. Από τους Χαλκιδικιώτες, ο συνήθης ύποπτος Μυλωνάς πέτυχε δέκα πόντους. Σκορ δεκαλέπτου 14-19.

Στη τέταρτη περίοδο δεν άλλαξαν πολλά, ο Άξονας κράτησε τη διαφορά, ο Μαργώνης πέτυχε έξι πόντους με δύο τρίποντα. Από τους Δεν Έχει, ο Μυλωνάς σκόραρε εννιά με ένα τρίποντο. Τελικό αποτέλεσμα 60-81 και οι Αξονίτες στέφθηκαν πρωταθλητές!

Δεν Έχει (Καλπαξίδης): Κοντολέων, Οικονόμου Δ., Αλβανός, Παπαδόπουλος, Σαλασάσογλου 2, Λάμπρου 4, Οικονόμου Σ. 2, Μυλωνάς 33, Καλπαξίδης 19.

Άξονας (Κωστακίδης): Τζιβάνης 18, Ερμείδης 24, Σαρόγλου 11, Κυπριανίδης 9, Κετέντζογλου, Γκάτζιος 5, Μαργώνης 14.

Τί μας άρεσε: Τα πολύ αθλητικά πλαίσια μέσα στο οποία διεξήχθη ο τελικός και το πολύ φιλικό κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης