Summer Thessaloniki 19/20 -
14/07/2020
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
ΣΥΡΜΑΚ - - - - - 69 -
Valtons - - - - - 89 -

Πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου για τους Valtoons!

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε για να κάμψουν οι Valtoons τη σθεναρή αντίσταση της ΣΥΡΜΑΚ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο δεκάλεπτο, Κοτζάμπασης και Καλλιώρας της ΣΥΡΜΑΚ πέτυχαν από έξι πόντους έκαστος για τους τυπικά γηπεδούχους. Από τους Valtoons ο Τασσούδης πέτυχε επτά πόντους με ένα τρίποντο και ο Καλούτσικος έξι. Σκορ ημιχρόνου 22-23.

Στη δεύτερη περίοδο είχαμε μια από τα ίδια, καμιά ομάδα δε κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ. Ο Κοτζάμπασης πέτυχε πέντε πόντους και τους υπόλοιπους του δεκαλέπτου (17) τους μοιράστηκαν πέντε διαφορετικοί συμπαίκτες του. Με τόσο πλουραλισμό στο σκοράρισμα για τη ΣΥΡΜΑΚ, όλα έδειχναν πως η παρέα του Καλλιώρα και του Ζηκούλη δε θα εγκατέλειπε τόσο εύκολα. Από τους Valtoons o Τασσούδης πέτυχε 10 πόντους με ένα τρίποντο και ο Πράτζος έξι. Σκορ δεκαλέπτου 21-22.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ανέλαβε ο Ζηκούλης από τη ΣΥΡΜΑΚ πετυχαίνοντας οκτώ πόντους με άξιο συμπαραστάτη τον Τόνι Παπανικολάου ο οποίος πέτυχε δύο τρίποντα. Από την αντίπερα όχθη, τα τρία συνεχόμενα τρίποντα του Τασσούδη οδήγησαν τους Valtoons να κλείσουν τη τρίτη περίοδο προηγούμενοι με δύο πόντους. Σκορ περιόδου 19-21.

Η τελευταία περίοδος ήταν αυτή στην οποία οι ΣΥΡΜΑΚ ξέμειναν από δυνάμεις. Με μόλις τέσσερις πόντους του Κοτζάμπαση και ένα τρίποντο του Καμαρούδη, είδαν τη διαφορά να μεγαλώνει. Από τους νικητές, έξι πόντους πέτυχε ο Μπίλιος και από πέντε οι Καλούτσικος και Τασσούδης. Τελικό αποτέλεσμα 69-89 και οι Valtoons στα ημιτελικά.

ΣΥΡΜΑΚ : Καραντάκης, Τσιαμπάκος, Καλλιώρας 9(1), Παπανικολάου 15(5), Κοτζάμπασης 17, Μπουτκόβαλης 3(1), Καμαρούδης 9(3), ΧΙωαννίδης 2, Ζηκούλης 14.

Valtoons : Πράτζος 18(2), Κοτσάκης 4, Γκρεκίδης 6, Μπίλιος 9(1), Μπακάτσης, Αλβανός 3(1), Χασάπης, Καλούτσικος 18, Τασσούδης 31(1).

Τί μας άρεσε: Το show του Τασσούδη που πέτυχε τρία συνεχόμενα τρίποντα και έξι στο σύνολο.