Winter Thessaloniki Cup 20/21 1η Αγωνιστική
26/09/2020
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Άξονας BC - - - - - 93 -
Vikings - - - - - 77 -

Άξονας BC Vs Vikings

Πρεμιέρα με νικη για τον νταμπλούχο ΆΞΟΝΑ!
Νίκη στη πρώτη αγωνιστίκη του Basketaki salonia cup για την ομάδα του ΑΞΟΝΑΣ b.c,oi νταμπλούχοι της περσινής περιόδου παρά τις πολλές απουσιες που είχαν κατάφεραν και νίκησαν τους σκληροτράχυλους VIKINGS με 72-67.
Οι Vikings μπήκαν δυνατά στο παιχνιδι και παίζοντας όμορφο μπάσκετ και με πλουραρισμό στο σκοράρισμα ,προηγήθηκαν με 25-22 στο τελος της 1η περιόδου.
Στη 2η περιόδο,η ομάδα του Αξονα με τον Ερμείδη να δημιουργεί και τον Κωστακίδη να σκοράρει κατάφερε να πάρει ενα μικρό προβάδισμα,με τη 2η περιόδο να ολοκληρώνεται με σκορ 40-43 υπέρ των τυπικά φιλοξενούμενων παιχτών του Άξονα.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άξονα να εκμεταλευέται τα λάθη των Vikings και με σερί 2-13 στα πρώτα λεπτά της περιόδου,να παίρνει διαφορά 14 ποντων.Οι Vikings δεν το εβαλάν κάτω,μειωσαν τη διαφορά μεχρι και τους 6 πόντους,με τη 3η περιοδο να λήγει με σκορ 57-65.
Στη 4η και τελευταία περίοδο ο Άξονας διατήρησε τη διαφορά παρά τα τριποντα του Τσουκαλά τα οποία έδωσαν ελπίδες για ανατροπή,Τελικό σκορ 77-92 υπέρ του Άξονα για τον οποίο ξεχώρισαν οι Κωστακίδης-Ερμείδης και Σαρόγλου,ενω για τους ηττημενους οι Τσουκαλας(24 ποντοι 5/8 τρίποντα),Παληογιάννης Αντρέας και ο Χρυσοστομίδης Χάρης.
Τι μας αρεσε :Ο ρυθμός και το στυλ παιχνιδού των 2 ομάδων

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης