Winter Thessaloniki Cup 20/21 2η Αγωνιστική
04/10/2020
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Magoofyδες - - - - - 65 -
Brokers - - - - - 66 -

Magoofyδες Vs Brokers

Ανατροπή και νίκη για τους Brokers

Σε ένα από τα καλύτερα ματς που παρακολουθήσαμε μέχρι στιγμής στο φετινό Basketaki Salonica Cup οι Brokers κατάφεραν έστω και με βραχεία κεφαλή να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στους αξιόμαχους Magoofydes.

Στο πρώτο δεκάλεπτο είδαμε πολύ γρήγορο και καλό μπάσκετ με τον Γρηγόρη Φραγκουλίδη να κρατάει την ομάδα του κοντά στο σκορ με 3 στα 3 εύστοχα τρίποντα, ενω από την αντίπερα όχθη οι Magoofyδες ήταν σχεδόν αλάνθαστοι απο τη γραμμή της φιλανθρωπίας.

Σκορ 1ου δεκαλέπτου Magoofyδες 19 – Brokers 12

Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε δύο πρόσωπα καθώς η διαφορά όχι μονο έφτασε σε διψήφιο επίπεδο πόντων για τους Magoofyδες αλλά στα μέσα της περιόδου έφτασε και σε double score. Το τρομερό καλάθι και φάουλ όμως του Χαραλάμπους σήμανε την έναρξη της ανατροπής για τους Brokers που με ώριμο και σωστό μπάσκετ πλησίασαν και μείωσαν αισθητά τη διαφορά με την εκπληκτικη εμφάνιση του Νίκου Καρτάλη που πέτυχε 8/9 ελεύθερες βολές όπως και σημαντικά καλάθια.

Σκορ ημιχρόνου Magoofyδες 35 – Brokers 30

Δυναμικά ξεκίνησε η τρίτη περίοδος για τους Magoofyδες που για ακόμα μία φορά έφεραν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων. Η απάντηση ήρθε όμως και πάλι γρήγορα από τους Brokers που για ακόμα μια περίοδο ο Καρτάλης ήταν συγκλονιστικός ενώ με το buzzer beater του Φαντίδη το σκορ της περιόδου έληξε 48-44 υπερ τών Magoofyδες.

Τα ευτράπελα δεν έλειψαν απο τη τέταρτη περίοδο καθώς χαρακτηριστική ήταν η στιγμη που τα παπούτσια του Ζαφείρη δεν άντεξαν και ωσάν άλλον Zion Williamson αναγκάστηκε να περάσει στον πάγκο και να τα αλλάξει.

Με ένα εύστοχο lay up του Κολοκοτρώνη το ματς ξεκίνησε απο την αρχή φέρνοντας στα ίσα τις δύο ομάδες με 48 όλα.

Η τρίποντη βόμβα του Καρτάλη έφερε και πάλι το ματς σε απόσταση αναπνοής 54-53 , 4’30’’ πριν από τη λήξη.

Καταιγισμός τριπόντων και απο τις δύο ομάδες και όλα δείχνουν πως οι Magoofyδες θα είναι οι νικητές  με 8 πόντους διαφορά 2’30’’ πριν από τη λήξη.

Ο MVP Καρτάλης πήρε από το χέρι την ομάδα του και με μια ακόμα τρίποντη βόμβα έφερε το τελικό :

Magoofyδες 55- Brokers 56

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης