Winter Development Patra League 23/24 9η Αγωνιστική
14/05/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Bar Χελώνα 18 13 9 11 - 51 -
Think Digital 5 10 10 11 - 36 -

Ξέσπασμα ελπίδας για τη Bar Xelona

Πραγματοποιώντας μια από τις πιο πειστικές εμφανίσεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η Bar Xelona επικράτησε εύκολα των Think Digital (51-36) στο κλειστό της ΕΑΠ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για ένα πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος της Development League. Οι ''χελώνες'', έστω κι αν παρατάχθηκαν μόλις με 6 παίκτες, διατήρησαν ακέραιες τις πιθανότητες πρόκρισης στα Play In, την ώρα που οι TDG έχασαν πολύτιμο έδαφος και τώρα... τρέχουν. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους ''μπλαουγκράνα'', οι οποίοι με καυτό ξεκίνημα και κύριους εκφραστές τον Σταυρογιαννόπουλο και τον Λαμπρόπουλο, προηγήθηκαν με 11-0 και στη συνέχεια με 18-3, βάζοντας από πολύ νωρίς τα θεμέλια για την επικράτηση. Ο Ευθυμίου ήταν ο μοναδικός που απειλούσε την αντίπαλη άμυνα, με τον Γεωργακόπουλο να βρίσκεται σε πολύ μέτριο βράδυ και έτσι οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν διψήφια διαφορά σε όλο το Α' μέρος (27-15). 

Στην επανάληψη, άπαντες περίμεναν αντίδραση των ''κυανόλευκων'', αυτή όμως δεν ήρθε ποτέ. Ο Παπαδόπουλος, με μετρημένες επιλογές ήταν ο... μαέστρος για την Bar Xelona, Σταυρογιαννόπουλος και Λαμπρόπουλος εκτελούσαν με συνέπεια και κάπως έτσι η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τους 12, με τους TDG να παρατούν το παιχνίδι μετά το 40-27 και να παρακολουθούν απλώς τον αντίπαλο να κάνει επίδειξη δύναμης. Το τελικό 51-36 ήταν αυτό που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο μονομάχων.

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης