Winter Patra Cup 23/24 Semi-Final
25/04/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Bar Χελώνα 5 17 6 14 - 42 -
TECHbuddy 11 19 14 15 - 59 -

Eθισμένοι στους τελικούς οι Tech Buddy

Στον τρίτο τους τελικό κυπέλλου και τον έκτο συνολικά στην ιστορία τους προκρίθηκαν οι Tech Buddy, οι οποίοι κυριάρχησαν έναντι της Bar Xelona και πήραν την νίκη (42-59), οι οποίοι τους στέλνει στον τελικό με τους Nobelistes. Οι νταμπλούχοι του Basketaki Patras εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους, τους αυτοματισμούς και την ποιότητά τους, την ώρα που οι ''Χελώνες'' κατέβαλλαν μια αξιέπαινη προσπάθεια, όμως οι Tech Buddy ήταν... άλλη κλάση. 

Το παιχνίδι πήγε σε χαμηλό τέμπο από την αρχή, με το 5-11 της Α' περιόδου να μαρτυράει το άγχος που υπήρχε και από τις δύο πλευρές, αφού κάθε ημιτελικός βάζει μια έξτρα πίεση στις ομάδες, ακόμα και στις πιο έμπειρες. Οι Tech Buddy, με την πάροδο του χρόνου βρήκαν περισσότερες λύσεις και έκλεισαν το Α' ημίχρονο στο +8 (22-30), με τον Λύρα να κάνει θραύση κοντά στο καλάθι, μην έχοντας αντίπαλο να τον ανακόψει. 

Στην επανάληψη, οι νταμπλούχοι επένδυσαν πάνω σε αυτό το προβάδισμα, το αύξησαν με την πάροδο του χρόνου και δεν απειλήθηκαν ποτέ ξανά, με αποτέλεσμα να φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση. Το τελικό 42-59 ήταν αυτό που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο μονομάχων, με τους Tech Buddy να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό απέναντι στους φιλόδοξους Nobelistes. 

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης