Summer Evolution League 23/24 4η Αγωνιστική
13/05/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Anonymous BC 15 9 16 15 - 55 -
Hoopers BC 12 9 14 15 - 50 -

Πήραν την άτυπη ρεβάνς του χειμώνα οι Anonymous!

Σε ένα κλειστό και αμφίρροπο ματς, οι Anonymous φάνηκαν ψυχραιμότεροι στο τέλος και συνέχισαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα, επικρατώντας των Hoopers με 55-50.

Μοιρασμένο ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τους Τ. Πρισιμιτζή, Μανωλέα και Αντωνίου, Λιόκα, Μπίθα να συνδέονται για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους αντίστοιχα. Ο Κώτσιας μπήκε ζεστός από τον πάγκο και έσταξε ένα τριποντάκι, ο Μπακάλης ακολούθησε το παράδειγμα του με ένα καλάθι από κοντά, με αποτέλεσμα οι Anonymous να πάρουν προβάδισμα τριών πόντων στο τέλος της πρώτης περιόδου, 15-12, παρά το δίποντο του Μπίθα.

Με ένα 6-0 σερί δια χειρός Αντωνίου και Παρτσινέβελου, οι Hoopers προσπέρασαν στο σκορ και προηγήθηκαν εκείνοι αυτή τη φορά με συν 3, 15-18, μετά το πέρας των πρώτων 4'. Οι Anonymous φάνηκαν να τα βρίσκουν σκούρα επιθετικά, μέχρις ότου ο Μάτζιαρης με ένα σουτ από τη γωνία φάνηκε να τους ξεμπλοκάρει, για να έρθει στη συνέχεια ο Τ. Πρισιμιτζής και ο Βάνας και να γράψει το 24-21, σκορ με το οποίο έκλεισε και το πρώτο μέρος.

Διαγωνισμό τριπόντων είχε το μενού στο πρώτο τρίλεπτο της επανάληψης, με τον Αντωνίου και τον Μανωλέα να προσθέτουν από δύο ο καθένας στο κασέ του. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι χέρι, ωστόσο τα τριποντάκια του Μπουτσικάκη και του Κώτσια ήταν αρκετά για να βάλουν σε προνομιακή θέση τους Anonymous, οι οποίοι πληγώθηκαν από τον Βακκά, τον Γεωργόπουλο και τον Τ. Ζυγούκη. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου, 40-35.

Αίμα και άμμος ήταν η τελευταία περίοδος στη Ζωφρια, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι ως το τέλος. Οι Hoopers βασίστηκαν κυρίως στον Αντωνίου και τον Γεωργόπουλο, παρέμειναν κοντά στους Anonymous, όμως το μεγάλο τρίποντο του Μανωλέα και οι βολές εκείνου και του Τ. Πρισιμιτζή ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη δεύτερη νίκη στους Anonymous, οι οποίοι εν τέλει έφυγαν χαμογελαστοί από τη Ζωφριά.

Betsson MVP για τους Anonymous αναδείχτηκε ο Τάσος Πρισιμιτζής με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 κλεψίματα, ενώ από τους Hoopers ξεχώρισε ο Χρήστος Αντωνίου με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 ταπα και 1 κλέψιμο.

Anonymous (Τζουβάρας): Βάνας 3, Κώτσιας 6, Μανωλέας 14, Μάτζιαρης 2, Μπακάλης 4, Μπουτσικάκης 5, Πρισιμιτζής Τ. 19, Πρισιμιτζής Φ. 2, Τζουβάρας, Τριανταφύλλου, Φιλαρτζής.

Ηοοpers (Χαραλαμπίδης): Αντωνίου 21, Βακκάς 6, Γεωργόπουλος 6, Δημάκης, Ζυγούκης Σ. 4, Ζυγούκης Γ. 3, Λιόκας 2, Μπίθας 4, Παρτσινέβελος 4.

Τι μας άρεσε: Το ενδιαφέρον φινάλε!

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης