Summer Development League 23/24 4η Αγωνιστική
12/05/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Κλειώ 13 14 15 22 - 64 -
Old Firm BC 23 17 14 13 - 67 -

Και στο τέλος, το πήρε η Old Firm!

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ. Με τον Ντραγκότι να πετυχαίνει 12 πόντους πισω από την γραμμή των 6,75 και τον Καλαμπάκο να κάνει την δουλειά από μεσα κατάφεραν να μπλοκάρουν τους Ροζ, παίρνοντας μια διαφορά ασφαλείας. Οι γηπεδούχοι μείωσαν την διαφορά με τους Λυμπερόπουλο και Πολυχρονόπουλο.

Στο δευτερο δεκάλεπτο οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό. Βρήκαν ανοιχτούς χώρους και με ελεύθερα σουτ από τους Καλαμπάκο, Ντραγκότι και Ζαχαρογιάννη. Από τους γηπεδούχους  κατάφεραν να μειώσουν,  ευστοχόντας οι Τσιώλος και Γρομιτσάρης. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 27-40

Μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, όπως τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο. Οι Ερυθρόλευκοι κρατούσαν την διαφορά ασφάλειας που είχαν χτίσει. Ντραγκότι,  Μουγκαράκης και Παϊκόπουλος έφυγαν στο ανοιχτό γήπεδο και πέτυχαν πόντους πολύτιμους. Από την αντίπερα όχθη οι Ροζ μείωσαν την διαφορά και έδωσαν άλλον αέρα στο παιχνίδι. Αυτοί που σκόραραν ήταν οι Λυμπερόπουλος, Αμπατζής και Τσιώλος.

Το τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε συναρπαστικό, καθώς η Κλειώ επέστρεψε στο παιχνίδι. Στα τελευταία δύο λεπτά έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (62-62)πάρα το μικρότερο ροστερ που διέθεταν. Πρωταγωνιστές των επιθέσεων ήταν οι Πολυχρονόπουλος,  Τσιώλος και Λυμπερόπουλος. Η Old Firm δεν το έβαλε κάτω και στα τελευταία δευτερόλεπτα με προσωπική προσπάθειά του Καλαμπάκου πήραν την νίκη με σκορ 64-67.

Betsson MVP αναδείχθηκε ο Στάθης Καλαμπάκος με 27 πόντους και 4 ριμπάουντ.  Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Τσιώλος με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ. 

Κλειώ(Τσιώλος): Αμπατζής 4, Γρομιτσάρης 7, Δημάκης, Καραμπέτσας 7, Λυμπερόπουλος 16, Πολυχρονόπουλος 12, Τσιώλος 18, Καραχρήστος. 

Old Firm(Καλαμπάκος ): Βασιλείου 1, Ζαχαρογιάννης 5, Καλαμπάκος 27, Κανελλόπουλος,  Καρκάνης 2, Λέκκας, Μουγκαράκης 5, Ναστούλης, Ντραγκότι 21, Ξυλιάς, Παϊκόπουλος 6, Τρωάδες.

Τι μας άρεσε: Η εκρηκτική εμφάνιση του  Καλαμπάκου!!!

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης