Winter Development Thessaloniki League 23/24 Quarter-Final
08/05/2024
Scoreboard 1 2 3 4 Παρ T ΑΒ
Batboys 10 25 25 19 - 79 -
Basketόσαυροι 19 23 15 20 - 77 -

Έτοιμοι για τα ημιτελικά οι Batboys!

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με την ομάδα των Basketόσαυρων προηγείται με 10-19. Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ ένταση, καθώς οι παίκτες από τις δύο ομάδες αντάλλαξαν καλάθια και δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές φάσεις. Οι Στράντζαλης και Χατζηιωάννης από τους Basketόσαυρους ηγήθηκαν της ομάδας τους με εντυπωσιακές επιδόσεις.

 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα επικράτησε απόλυτη ισορροπία στο σκορ . Οι παίκτες και των δύο ομάδων συνέχισαν να επιδεικνύουν εξαιρετικές επιθετικές δεξιότητες και πανέμορφες συνεργασίες. Το δεύτερο δεκάλεπτο έληξε με το σκορ περιόδου να είναι 25-23 υπέρ των Batboys. Οι Batboys δεν έχασαν την αισιοδοξία τους και κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ λίγο πριν από το ημίχρονο του παιχνιδιού.

 

Το τρίτο δεκάλεπτο είχε μια απρόσμενη ανατροπή, καθώς οι Batboys αύξησαν το σκορ στο 60-57. Οι Νικολούδης, Μαυροματίδης και Τατιτζικίδης Χρήστος έδειξαν εξαιρετική απόδοση και αποσπάστηκαν από τους αντιπάλους τους. Οι Basketόσαυροι ήταν αντιμέτωποι με μια δύσκολη πρόκληση, καθώς προσπάθησαν να επανέλθουν στον αγώνα δεδομένου του γεγονότος ότι στο πρώτο μεταξύ τους ματς είχαν ηττηθεί με 15 πόντους διαφορά.

 

Το τέταρτο δεκάλεπτο είδε τους Batboys να διατηρούν το προβάδισμα, να ελέγχουν τον ρυθμό και να κερδίζουν τον αγώνα με 79-77. Οι παίκτες των Batboys παρέμειναν συγκεντρωμένοι και αποδοτικοί, καταφέρνοντας να κλείσουν τον αγώνα με επιτυχία και ταυτόχρονα να κλείσουν μια θέση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

 

Πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα είναι ο Άρης Νικολούδης ο οποίος πέτυχε Double Double έχοντας 23 πόντους και 18 ριμπάουντ. 

 

Πρωταγωνιστής για τους Basketόσαυρους είναι ο Νικόλαος Στράντζαλης ο οποίος πέτυχε 27 πόντους και μάζεψε 3 ριμπάουντ. 

 

Batboys: Δημητρακούδης 5, Μαυροματίδης 24(2), Μπόγιας 3(1), Νικολούδης 23(4), Σπίθας 2, ΤατιτζικίδηςΧρ. 20, ΤατιτζικίδηςΙωαν. 2

 

Basketόσαυροι: Αικατερίνης 6, Γαρδάνης 3(1), Ποζίνης 2, Πρεβενάς, Ρήγας, Σαρτάβας, Στράντζαλης 27(6), Τσεπνίδης 2, Τσιγαρίδας 7, Χατζηιωάννης 24(2), Χοπτερίδης 6

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης